Ilmainen toimitus yli 60,- ostoksille Postin pakettiautomaattiin tai Matkahuollon lähellä-toimituksiin.

Osaava Nainen-messut Turun Messukeskuksessa la-su 28.-29.10.

KAUNEUS – HYVINVOINTI – MUOTI – LIIKUNTA -TERVEYS Tervetuloa shoppailemaan, inspiroitumaan, liikkumaan ja viettämään mukavaa päivää hyvässä seurassa! 28.-29.10. 2023 järjestettävillä Osaava Nainen -messuilla saat tärkeää tietoa ja inspiraatiota omaan hyvinvointiisi. Alueen suurimmassa hyvinvointitapahtumassa kohtaavat kaikki naisen elämää koskettavat tuotteet ja palvelut saman katon alla.

Osaava Nainen-messuilla voit tutustua kokonaisvaltaisesti naisen elämään liittyviin asioihin. Muotia, kauneutta, hyvinvointia, hoitovinkkejä, hemmottelua, shoppailua.

Myös näyttävä muotinäytös ja Miss Turku-finaalit. Juontajana Sami Kuronen. Näytöksissä vahvasti mukana rautainen muodin ammattilainen Marjo Sjöroos.

Karita Tykkä ja hänen luentonsa "Minä 2.0.". "“Kenties sinäkin saat oivalluksistani iloa ja löydät niiden avulla sen luokse, mitä tavoittelet – oli kyse siten itsesi hyväksynnästä, hyvästä ja kauniista olosta, sisäisestä rauhasta, vahvasta ja elastisesta kehosta tai mielen resilienssistä.” -Karita Tykkä"

Puhujana myös näyttelijä, yrittäjä ja voimanainen Satu Silvo

AnnaSport liikuttaa messuväkeä! ”Liikkumalla hymyilet enemmän” -ANNAsport

Tervetuloa moikkaamaan ja shoppailemaan. Saharogya on osastolla B9. Nähdään viikonloppuna!

Lahjakortti