Ilmainen toimitus yli 60,- ostoksille Postin pakettiautomaattiin tai Matkahuollon lähellä-toimituksiin.

Nyt CURCUMA-yrttiuutekapselit HUIPPUEDULLISESTI!

Kurkuma on pitkään ollut tunnettu ayurvedisen lääketieteen kulmakivIä. Kurkuman pääasiallinen vaikuttava aine, kurkumiini, on voimakas antioksidantti ja tulehdusta vähentävä aine. Kurkuman käyttö voi auttaa tukemaan kehon luonnollista puolustusjärjestelmää ja ylläpitämään terveellistä tulehdustasapainoa. Asiakkaasi voivat hyötyä myös kurkuman mahdollisista nivelten ja ruoansulatuksen tukemisesta.

Kurkuma on inkiväärin sukuinen kasvi, jonka juuri on voimakkaasti keltainen. Kurkuma on vahva mauste- ja lääkekasvi, joten pienikin määrä voi vaikuttaa positiivisesti olotilaasi. Se sisältää kurkumiini-nimistä flavonoidia, jota käytetään perinteisesti tulehdusten torjumiseen. Kurkuman sanotaan puhdistavan maksaa, tasapainottavan kolesterolitasoja, se sopii allergian tukihoitoon kokeiltavaksi ja se pyrkii vahvistamaan immuniteettia. Kurkuma antaa ruoalle keltaisen värin ja sitä käytetäänkin usein mm. riisin, perunan ja linssiruokien ja mung dahlin värjäämiseen.

Ayurvedassa kurkumaa pidetään lämmittävänä mausteena, joka sisältää karvaan, tulisen ja kutistavan maun. Kurkuma tasapainottaa vataa ja kaphaa, ja sopii myös pittalle pieninä määrinä. Erityisen hyödyllinen se on kaphalle.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit