Ilmainen toimitus yli 60,- ostoksille Postin pakettiautomaattiin tai Matkahuollon lähellä-toimituksiin.

Onkohan Suomen halvin ashwagandha tässä?

Ashwagandha tunnetaan adaptogeenisista ominaisuuksistaan, ja se on perinteinen ayurvedinen yrtti, joka auttaa kehoa sopeutumaan stressiin. Ashwagandhan säännöllinen käyttö voi auttaa tukemaan kehon stressinhallintakykyä, edistää rentoutumista ja parantaa unen laatua. Lisäksi ashwagandha voi auttaa ylläpitämään tasapainoa energiatasoissa ja parantamaan yleistä mielialaa.

Ashwagandha, tunnetaan yleisesti nimellä Indian Ginseng tai Indian Winter Cherry. Se on ayurvedan mukaan hyödyllinen aivoille ja keholle lukemattomilla tavoilla.

Ashwgandhalla on ayurvedan mukaan hermostoa suojaavia, antioksidanttisia, stressiä helpottavia, diabetestä ja sydäntä tukevia ja suojaavia ominaisuuksia. Tukee aivoja tehostavaa toimintaa ja pyrkii auttamaan kehoa hallitsemaan stressiä, ahdistusta ja masennusta.

Sanskritin kielellä ashwagandha tarkoittaa "hevosen hajua", joka viittaa sen ainutlaatuiseen tuoksuun ja kykyyn antaa hevoselle voimaa ja elinvoimaa. Ayurveda-tekstit kunnioittavat sitä nuorentavana yrttinä, ja sitä kutsutaan myös "yrttien kuninkaaksi".

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit