Ilmainen toimitus yli 60,- ostoksille Postin pakettiautomaattiin tai Matkahuollon lähellä-toimituksiin.

Keväiset festivaalit lähestyvät!

Osallistuminen keväisiin messuihin ayurveda-tuotteiden kera maaliskuussa! Ilmoitamme sinulle rakas ayurveda-yhteisömme seuraavaa:

Toivotamme ilolla kaikki tervetulleiksi juhlimaan kevään saapumista kanssamme maaliskuussa, kun osallistumme innolla erilaisiin kevätmessuihin ayurveda-tuotteittemme kanssa. Olemme valmistautuneet antamaan vieraillemme unohtumattoman kokemuksen, joka yhdistää perinteen ja modernin hyvinvoinnin.

Ensimmäinen messutapahtuma, josta meidät löydät on Helsingin joogamessut Kaapelitehtaalla 2.-3.3. Lauantaina klo.9-18 ja ( iltajuhlat klo.17-23 ), sunnuntaina klo.9-19. Meidät löydät osastolta A6a.

Ayurvedan Maailma: Astu sisään ayurvedan maailmaan ja tutustu perinteiseen intialaiseen terveyden ja hyvinvoinnin filosofiaan. Esittelemme laajan valikoiman ayurveda tuotteita, jotka on huolella valittu edistämään kokonaisvaltaista terveyttä.

Asiantuntijaneuvontaa: Helsingin joogamessuilla on paikalla ayurvedan asiantuntija antamassa henkilökohtaista neuvontaa ja vastaamassa kysymyksiisi liittyen ayurvediseen elämäntapaan. Voit saada arvokasta tietoa oman kehosi ja mielen tarpeista. Teemme yhteistyötä Dr. Ashwini Anilkumarin kanssa ja hänen infopöytänsä löytyy lähistöltä paikalta P56

Makuelämyksiä: Hemmottele makunystyröitäsi ayurvedisilla herkuilla, joita voit shoppailla messuilla. Nyt on loistava tilaisuus hankkia perinteisiä yrttiteitä, mehuja, jauheita, kapseleita, kuparipulloja, saippuaa ja muita ayurvedaan pohjautuvia tuotteita.

Erityistarjouksia: Hyödynnä messutarjouksiamme ja hanki laadukkaita ayurveda tuotteita edullisesti. Tarjoamme ainutlaatuisia etuja osallistujille, joten varmista, ettet jää paitsi! Poistamme valikoimistamme muutamia tuotteita pikkuhinnalla.

Nähdään festivaaleilla!

Lahjakortti