Ilmainen toimitus yli 60,- ostoksille Postin pakettiautomaattiin tai Matkahuollon lähellä-toimituksiin.

Lahja äidille

Äidille ayurvediset lahjaideat Saharogyan valikoimista. Paljon vaihtoehtoja itsestään huolta pitävälle äidille. Katso mitä kaikkea meillä on tarjolla!

Äitienpäivä on pian nurkan takana. Meillä on ilo tarjota sinulle upea valikoima lahjaideoita, jotka sulattavat äitisi sydämen. Valikoimistamme löydät kauniita ja hyödyllisiä lahjoja, jotka ovat täydellinen tapa osoittaa rakkauttasi ja kiitollisuuttasi äitiäsi kohtaan.

Etsitpä sitten rentoutumista, hemmottelua tai hyvinvointia, meiltä löydät juuri sopivan lahjan äidillesi. Tarjoamme ayurvedisiä eteerisiä öljysekoituksia, jotka auttavat rentoutumaan ja tasapainottamaan mieltä ja kehoa. Lisäksi valikoimastamme löytyvät hyvää tekevät yrttisaippuat, jotka hemmottelevat äidin ihoa ja tuovat luksusta arkeen.

Teetä rakastavalle äidille suosittelemme valikoimaamme laadukkaita teelaatuja, jotka tarjoavat makuelämyksiä ja rentoutumishetkiä jokaiseen päivään. Lisäksi tarjoamme kansa wand -kasvojenhierontasauvan, joka edistävää rentoutumista ja auttaa ylläpitämään nuorekasta hehkua.

Kauneutta arvostavalle äidille meillä on tarjolla laadukkaita kasvoöljyjä, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa luonnollisesti. Lisäksi valikoimastamme löydät kuparipullolahjapakkauksia, jotka ovat täydellinen tapa osoittaa huomaavaisuutta ja arvostusta äidillesi.

Äitienpäivän lähestyessä, varmista että ilmaiset rakkauttasi erityisellä lahjalla äidillesi. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen lahja, joka ilahduttaa äitiäsi tänä erityisenä päivänä. Tilaa lahjasi nyt verkkokaupastamme ja tee äitisi päivä ikimuistoiseksi!

Tilaathan lahjan ajoissa niin pakettisi saapuu ajoissa!

Lahjakortti